OAK komt eraan!

OAK komt eraan!

Hoe ver zijn we?
Enige tijd geleden heb je je ingeschreven voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen van plan OAK Bosrijk in Eindhoven. En we hebben nieuws!
De verkoop van OAK komt steeds dichterbij en we krijgen al veel vragen binnen van geïnteresseerden die graag meer informatie willen ontvangen en zich willen inschrijven. Speciaal voor deze 'early birds' starten we daarom, in aanloop op de officiële verkoop, met een presale!
 
Hoe werkt de presale?
Binnenkort vind je op de website per woningtype en per bouwnummer alle informatie die beschikbaar is. Je kunt dan de ongeveer perceelsoppervlakten, afmetingen van de woningen, plattegronden van de verschillende woningtypen, impressies en een prijsindicatie inzien. De definitieve verkoopprijzen worden bekend gemaakt bij officieel start van de verkoop.
 
Als je al een voorkeur hebt voor een bepaald woningtype en bouwnummer dan kun je het presaleformulier invullen. Deze voorkeur ligt dan nog niet definitief vast, je dient bij de officiële start verkoop toch opnieuw je inschrijving te bevestigen. Als je het presaleformulier invult en je besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan kan dit in je voordeel werken bij de toewijzing van de woning van je voorkeur bij gelijkwaardige inschrijvingen. Je bent er dan toch als een van de eerste bij en dat waarderen we!

Houd de website en de nieuwsbrieven in de gaten voor meer informatie over de presale en het verdere verloop van plan OAK Bosrijk.
 
Start verkoop naar verwachting deze zomer
Uiteraard ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging voor het start verkoop moment. We streven naar een start verkoop deze zomer. Op dat moment wordt de brochure en de definitieve prijslijst beschikbaar. Je kunt je dan officieel inschrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Uiteraard is er op dat moment ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaar en kopersbegeleider.

Op de hoogte blijven?
Wil je persoonlijk uitgenodigd worden voor de presale en de start verkoop en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je hieronder dan in voor onze nieuwsbrief.