De presale is van start!

De presale is van start!

Hoe ver zijn we?

De verkoop komt steeds dichterbij en we krijgen al veel vragen binnen van geïnteresseerden die graag meer informatie willen ontvangen en zich willen inschrijven. Speciaal voor deze 'early birds' starten we daarom, in aanloop op de officiële verkoop, met een presale!

Hoe werkt de presale?

Vanaf vandaag vind je op deze website per woningtype en per bouwnummer alle informatie die beschikbaar is. Zo zie je er de afmetingen van de woningen, sfeerplattegronden van de types en een prijsindicatie. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld zodra we overeenstemming hebben over de aanneemsom, alle verkoopstukken gereed zijn en we officieel in verkoop kunnen gaan.

Indien je al een voorkeur hebt voor een bepaald bouwnummer dan kun je het presaleformulier invullen. Als je het presaleformulier invult en je besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan krijg je voorrang in de toewijzing van de woningen. Je bent er dan namelijk als een van de eerste bij en dat waarderen we!

Schrijf je hier in!

Start verkoop

Uiteraard ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging voor het start verkoop moment dat half juli zal plaats vinden. Op dat moment zijn de verkooptekeningen en de definitieve prijslijst beschikbaar. Je kun je dan officieel inschrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Uiteraard is er op dat moment ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars.

Op de hoogte blijven?

Wil je persoonlijk uitgenodigd worden voor de presale en de start verkoop en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je hieronder dan in voor onze nieuwsbrief.