ROOTS (71 - 106 m2)

ROOTS (71 - 106 m2)

De woningen van type Roots zijn gelegen in het grote woonblok, rondom het groene binnenhof. Binnen het woningtype Roots onderscheiden we Roots 1, Roots 2 en Roots 3. Roots kent verschillende formaten en verschijningsvormen en is de ideale instapwoning voor een- of tweepersoonshuishoudens of kleine gezinnen.

Roots 1 betreft met een woonoppervlakte van circa 71 m2 het kleinste woningtype van OAK, perfect voor een één- of tweepersoons huishouden, voorzien van 2 woonlagen. In dit fijne woningtype heb je op de begane grond je slaapvertrek met privé-buitenruimte. Je woont op de eerste verdieping waar je voordeur te bereiken is via het vlonderdek. Hier is je woonkamer een keuken gevestigd, met lekker veel lichtinval en een fantastisch uitzicht over de groene gemeenschappelijke tuin.
Bouwnummers: 10-11-18-19-27

Roots 2 is het grotere broertje met een woonoppervlakte van circa 106 m2 en drie woonlagen. Perfect voor een tweepersoons huishouden of klein gezin. In deze volwaardige woning heb je op de begane grond naast je berging een royale multifunctionele ruimte die je kunt indelen zoals jij wenst. Perfect voor een thuiskantoor, gym, extra slaapkamer met badkamer, het is allemaal mogelijk. Ook tref je op de begane grond je privé-buitenruimte aan. Je woont op de eerste verdieping met daar je woonkamer en keuken. Op de tweede verdieping heb je twee ruime slaapvertrekken en een complete badkamer.
Bouwnummers: 03-12-20-26

Roots 3 is uniek in zijn soort, het is namelijk de entreewoning van het grootste woonblok met 2 woonlagen, waarvan een gedeelte van de eerste verdieping boven de entree van het grote woonblok is gelegen. Met een woonoppervlakte van circa 77 m2 een heerlijke ruimte voor een één- of tweepersoonshuishouden. Je ruime slaapvertrek is gelegen op de begane grond. Wonen doe je op de eerste verdieping waar je keuken en woonkamer is gelegen met daaraan grenzend een ruim dakterras met een fraaie houten pergola. Vanuit hier heb je een spectaculair uitzicht over het groen van OAK.
Bouwnummer: 04

CANOPY (93 m2)

CANOPY (93 m2)

Met het woningtype Canopy heb je one of a kind in je bezit, want alleen bouwnummer 43 is een Canopy woning. Deze bijzondere poortwoning is gelegen boven de entree van het kleinere woonblok. Met een woonoppervlakte van circa 93 m2 en zijn twee bouwlagen op de eerste en tweede verdieping is het een ideale woning voor een tweepersoonshuishouden of klein gezin. Je betreed je woning vanaf het vlonderdek waar je een fijne privé-buitenruimte en berging voor je fiets aantreft. Op dit niveau vind je ook de keuken en ruime woonkamer met grote raampartijen die uitzicht geven op de groene gemeenschappelijke tuin. Op de verdieping heeft dit woningtype twee slaapkamers en een complete badkamer.
Bouwnummer: 43

WOODLAND (133 - 155 m2)

WOODLAND (133 - 155 m2)

De woningen van type Woodland zijn zowel gelegen in het grote als het kleine woonblok, aan jou dus de keus voor wonen aan een binnenhof of wonen in een kleinschaliger blok in de groene buitenruimte. Binnen het woningtype Woodland onderscheiden we Woodland 1, Woodland 2, Woodland 3 en Woodland 4.  Woodlands zijn ideale gezinswoningen.

Woodland 1 is een royale woning met een woonoppervlakte van circa 155 m2 verdeeld over 3 woonlagen. De begane grond van dit woningtypes is compleet ingericht als multifunctionele bergruimte, hier heb jij alle ruimte om je hobby uit te oefenen. Aangrenzend tref je een grote privé-buitenruimte. Op de eerste verdieping heeft de Woodland 1 een rijke woonlaag waar een keuken met kookeiland mogelijk is en waar je alle plek hebt voor een grote eettafel en ruime woonkamer. Op de tweede verdieping heeft deze heerlijke gezinswoning 3 volwaardige slaapkamers en een complete badkamer.
Bouwnummers: 07-08-15-16-23-24-25-28-32-33-41

Woodland 2 is de iets kleinere variant van Woodland 1 met een woonoppervlakte van circa 133 m2 verdeeld over 3 woonlagen. De indeling is hetzelfde als Woodland 1 alleen heeft dit type geen drie maar twee ruime slaapkamers op de verdieping. Maar daarnaast ook nog een ruim dakterras. Maar liefst twee fijne buitenkamers dus, een op de begane grond en een op de tweede verdieping, beide met andere oriëntaties en dus altijd gegarandeerd een beschut plekje of juiste en plek in de zon. Een fijne woning voor de buitenliefhebbers.
Bouwnummers: 09-17-39

Woodland 3 is net als Woodland 2 de iets kleinere variant van Woodland 1 met een woonoppervlakte van circa 133 m2 verdeeld over 3 woonlagen. De indeling is hetzelfde als Woodland 1 alleen heeft dit type geen drie maar twee ruime slaapkamers op de verdieping. Maar daarnaast ook nog een ruim dakterras. Maar liefst twee fijne buitenkamers dus, een op de begane grond en een op de tweede verdieping, beide direct grenzend aan de gemeenschappelijke groene tuin van OAK. Een fijne woning voor de buitenliefhebbers.
Bouwnummers: 31-40

Woodland 4 is met een woonoppervlakte van 155 m2 vergelijkbaar met Woodland 1, een royale leefruimte eveneens verdeeld over 3 woonlagen. Alleen dit type heeft zowel op de begane grond een privé-buitenruimte als op de eerste verdieping, grenzend aan de lichte woonkamer. Hier geniet je dus met twee buitenkamers van al het groen om je heen. Op de begane grond heb je in Woodland 4 een extra grote multifunctionele ruimte en op de slaapverdieping heeft deze woning 2 ruime slaapkamers en een complete badkamer.
Bouwnummers: 34-42

MEADOW (158 - 204 m2)

MEADOW (158 - 204 m2)

De woningen van type Meadow zijn royale gezinswoningen, fantastisch gelegen rondom de grote eik in het kleine woonblok. In type Meadow onderscheiden we twee varianten, Meadow 1 en Meadow 2.

Meadow 1 is met een woonoppervlakte van maar liefst 158 m2 verdeeld over 2 woonlagen een volwaardige gezinswoning. Je treft hier een zee aan ruimte aan op de begane grond. Via de grote entreehal betreed je de zeer royale woonkamer welke maar liefste twee openslaande tuindeuren heeft die toegang geven tot de heerlijke privé-buitenruimte met een fantastisch uitzicht over de gemeenschappelijke buitenruimte van OAK. De leefkeuken is centraal in de woning gevestigd en kan voorzien worden van een kookeiland of bar waar je ‘s-ochtends van je ontbijt kunt genieten. Aansluitend is de eetkamer gelegen waar ruimte is voor een grote eettafel waaraan het hele gezin kan zitten. Op de, al net zo grote, slaapverdieping tref je een complete badkamer met douche én bad, twee ruime slaapkamers en één grote masterbedroom. Grenzend aan de masterbedroom tref je een tweede buitenkamer aan, te bereiken via de openslaande tuindeuren. Wat een fijne plek om te genieten van het vrije uitzicht op de grote oude eik van OAK.
Bouwnummers: 35-37-38

Meadow 2 is uniek in zijn soort. Bouwnummer 36 ligt heerlijk vrij op de hoek van het plan met een fantastisch uitzicht en kenmerkt zich door de drie volwaardige bouwlagen en een woonoppervlakte van maar liefst 204 m2. Een ware luxe bosvilla! De plattegrond is gelijkwaardig aan Meadow 1 maar heeft daarnaast nog de luxe van een extra woonlaag. De tweede verdieping is nog geheel naar eigen wens in te vullen en zou de perfecte plek zijn voor een groot kantoor aan huis, een hobby- of sportruimte of in te richten als extra leefruimte met een of twee grote slaapkamers of desgewenst een extra badkamer. De perfecte woning voor het gezin wat veel ruimte zoekt.
Bouwnummer: 36

FOREST (178 - 210 m2)

FOREST (178 - 210 m2)

De woningen van type Forest zijn ruimer dan ruim, op recht heerlijke gezinswoningen. Zowel gelegen in het grootste als kleinere woonblok. In type Forest kan onderscheid gemaakt worden tussen Forest 1 en Forest 2.

Forest 1 is een heerlijke ruime gezinswoning met een woonoppervlakte van circa 178 m2. Dit woningtype bestaat uit 3 woonlagen met op de begane grond een zee aan ruimte. Naast bergruimte is deze multifunctionele ruimte vrij in te vullen, ideaal als sport- werk- of hobbyruimte. Via de openslaande tuindeuren bereik je de fijne buitenkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping heeft dit type een U-plattegrond, met aan de voorzijde een ruime leefkeuken en aan de achterzijde een royale woonkamer met aangrenzend nog een ruime buitenkamer. Hier kun je heerlijk buiten eten met het hele gezin. Op de tweede verdieping heeft de Forest 1 maar liefst drie slaapkamers en een complete badkamer. Hier heeft ieder gezinslid zijn eigen plek.
Bouwnummers: 01-02-06-14-22-29-45

Forest 2 is niet alleen de grote broer van Forest 1, maar is met zijn woonoppervlakte van circa 210 m2 ook het grootste woningtype van OAK. Hier woon je niet op 3, maar zelfs op 4 woonlagen en geniet je van ongekende luxe. De begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping zijn vergelijkbaar aan de Forest 1. Met op de begane grond een grote multifunctionele ruimte, volledig naar eigen wens in te vullen voor sport-werk-of hobby doeleinden + een fijne buitenkamer. Op de eerste verdieping een heerlijke woonlaag met leefkeuken en ruime woonkamer. Op de tweede woonlaag is er ruimte voor ieder gezinslid met 3 slaapkamers en een complete badkamer. En om het af te toppen heeft de Forest 2 nog een 4e verdieping. Hier tref je een heerlijke, lichte, open ruimte aan met aangrenzend een zeer royale buitenkamer. De perfect plek voor een (extra) luxe masterbedroom, een speelverdieping voor de kinderen of een kantoor aan huis... De mogelijkheden zijn eindeloos!
Bouwnummers: 05-13-21-30-44